Veelgestelde vragen

 

Hoe werkt het winkelen bij Dobbit Best Deals?

De webshop van Dobbit Best Deals is erg gebruiksvriendelijk.
Selecteer het gewenste product dat u wilt aankopen en voeg het toe aan uw winkelwagen. Daarna doorloopt u een checklist waar u uw gegevens vervolledigd en brengt u de betaling in orde. U kan dan elk moment een bevestiging ontvangen in uw mailbox.

Hoeveel verzendkosten worden er aangerekend?

De verzendkosten die aangerekend worden, worden beslist door aanbieder van het artikel. Bij elk artikel kan u twee prijzen terugvinden namelijk de prijs bij afhaling en de prijs bij verzending. Op deze manier kan u meteen zien wat u uiteindelijk zal moeten betalen.

Is online betalen wel veilig?

Dobbit Best Deals werkt samen met Ogone/Ingenico. Zij ontwikkelen betrouwbare en uiterst veilige betalingsoplossingen. Op deze manier garanderen wij u dat uw betaling volledig veilig verloopt. De betaalgegevens worden via een beveiligde verbinding verwerkt en gecodeerd zodat kwaadwillige derden deze informatie niet kunnen lezen. Shoppen bij Dobbit Best Deals is dus volledig veilig.

Hoe verloopt de verzending?

Zodra wij uw bestelling binnenkrijgen, wordt deze verwerkt. Indien u kiest voor afhaling wordt de eigenaar van de shop op de hoogte gebracht en wordt het door u besteld artikel klaargezet voor afhaling. Heeft u gekozen voor verzending dan zal de eigenaar van de shop ook terug op de hoogte worden gebracht en zullen zij de bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Wat als ik meer informatie over een product wil?

Wanneer u nog met vragen zit of toch nog wat extra informatie wilt over een product, aarzel dan niet om contact op te nemen met de winkel zelf. Dit kan telefonisch of via mail.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Dit kan zeker! Na afspraak met de winkelier kunt u uw bestelling ophalen.

Hoe kan ik retourneren?

Indien het product toch niet naar wens is, heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Neem contact op met de aanbieder van het product en deze zal u hierin begeleiden.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Op dit moment verstuurt Dobbit Best Deals enkel binnen België. In een latere fase zult u ook kunnen bestellen vanuit andere Europese Landen.

Hoe kom ik in contact met Dobbit Best Deals?

Indien er problemen zijn tijdens het bestelproces kan u ons bereiken via e-mail: info@dobbitbestdeals.be